Före

För att vårt första möte skall gå så smidigt som möjligt finns det några förberedelser som behöver göras.

 

1. Fyll i checklistan med era önskemål och drömmar. Den finns länkad på knappen nedan.

 

2. Skicka en skalenlig tomtritning till min mailadress som ni hittar under fliken ”Kontakt”. Dessa finns oftast med i handlingarna om er fastighet, annars kan man få tag i dem på kommunens kontor.

 

3. Leta inspiration! Jag brukar använda mig av den digitala anslagstavlan Pinterest. Ni hittar mitt konto HÄR – men skapa gärna en egen inloggning och gör egna anslagstavlor med bilder som inspirerar er.

CHECKLISTA
Besök i Ulla Molins trädgård
Under

På plats i trädgården (eller ytan jobbet avser) börjar vi med en rundvandring där ni berättar om platsen och era önskemål.

 

Utifrån vilken tjänst vi kommit överens om varierar tiden och informationen ni får på plats av mig. Mer information om detta hittar ni under fliken ”TJÄNSTER”.

 

Om jag eller ni inser att vald tjänst inte är tillräcklig finns möjlighet att förhandla om på plats. Muntligt avtal gäller då.

TJÄNSTER
10511230_10154333073670607_7072379946796166500_n
Efter

Vad som händer efter besöket beror också på vilken tjänst uppdraget avser. Ofta tar jag med mig mina anteckningar & skisser och jobbar fram ett helhetsförslag med ritningar och växtlistor efter era önskemål.

 

Vid ett sådant uppdrag kommer jag om möjligt på återbesök för att presentera förslaget för er och diskutera eventuella förändringar.

 

Om det behövs kan jag förmedla anläggningsföretag som står för grovjobbet när det är dags att förverkliga ritningarna. Jag kan även finnas på plats och stå för mindre anläggningsjobb samt plantering.

TILLÄGGSTJÄNSTER