TRÄDGÅRDSDESIGN

Varje trädgård är som tur väl är unik! Det betyder också att mängden arbete varierar om man har en stor eller liten trädgård. På denna sidan har jag samlat de paket som företaget erbjuder. Priserna varierar och jag utgår alltid från er trädgårds storlek samt era önskemål om vad ni vill göra med den vid offert.

Om ni efter en konsultation väljer att gå vidare med något av paketen dras kostnaden för den automatiskt av på slutsumman.

LILLA PAKETET

I Lilla trädgårdspaketet ingår en inledande kostnadsfri konsultation i er trädgård på 1-2 h. Därefter tar jag fram ett designförslag som innehåller en illustrationsplan och skissade vyer som visar övergripande former och funktioner för trädgården. Karaktäristiska växtval med bilder ingår också.

Ritningen presenteras vid ett andra möte hos er.

Pris:

Från 4 500:- inkl. moms.

KONTAKTA MIG OM LILLA PAKETET

MELLANPAKETET

I mellanpaketet ingår en inledande konsultation i er trädgård på 1-2 h med utgångspunkt från checklistan. Därefter jobbar jag fram en skalenlig illustrationsplan som tydligt visar form och funktion i detalj på ytan. En komplett växtlista medföljer och även enstaka karaktäristiska materialval.

Ritningen presenteras vid ett andra möte och möjlighet till ändringar i planen ges och presenteras om nödvändigt på ett tredje möte.

Pris:

Från 12 000:- inkl. moms.

KONTAKTA MIG OM MELLANPAKETET

STORA PAKETET

I det stora paketet ingår samma förutsättningar som för mellanpaketet. Till illustrationsplanen adderas detaljritade vyer för att få en bättre uppfattning av gestaltningen. En komplett växt- och materiallista medföljer.

Det ingår även en planteringsplan där växterna i växtlistan finns utplacerade och övriga material likaså – denna ritning kan användas som underlag till en anläggare.

Ritningen presenteras vid ett andra möte hos er.

Pris:

Från 20 500:- inkl. moms.

KONTAKTA MIG OM STORA PAKETET

TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Vid en trädgårdskonsultation ingår 1,5 timmes rundvandring där ni berättar om er trädgård, vilka förutsättningar som finns och vad ni är intresserade av att få hjälp med. Jag ger övergripande förslag på möjliga förändringar och några karaktärsväxter som passar trädgården. Anteckningar förs av er under mötet.

Pris:

Trädgårdskonsultation 1-1,5 h kostar 1500:- inkl. moms.

LÄS MER

TILLÄGGSTJÄNSTER

Anläggning

Skötsel av er trädgård

Kurser & föreläsningar

Pris:

Kontakta mig för prisuppgifter.

Hur går det till?
INNAN, UNDER & EFTER KONSULTATIONEN

Vill du veta hur hela händelseförloppet brukar se ut under en konsultation?

Klicka då på knappen nedan och läs vidare om vad du kan göra för att

vårt första möte i er trädgård ska bli så matnyttigt som möjligt.

LÄS MER